Fiskespill

Alle fiskere vet at det ikke alltid er mulig å fiske utendørs. Da kan det å fiske på nettet være et alternativ. Du får kanskje ingen nytrukken fisk til middag når du spiller på nettet, men kanskje du vinner penger, slik at du kan kjøpe en fersk fisk i butikken i stedet.fishing_135294413

Fisk deg en gevinst

Hvis du velger å spille videoslots med fisketema, kan du fiske deg en pengepremie. Det finnes flere spilleautomater som handler om fisking. Let’s Go Fish’n er et spill fra Aristocrat. Her er det fem hjul og 25 gevinster. Temaet er dyphavsfiske. Wild Catch er en slot om å fiske sverdfisker. Temaet er en fiskekonkurranse, og kanskje blir det du som vinner pokalen i spillet, og sanker med deg en fin pengegevinst. Lucky Fishing er en glad og fargerik spilleautomat, og vi anbefaler også Reel Em In og Alaskan Fishing. Fisk fram tre eller flere like symboler, så kan du få skikkelig storfangst i disse spillene.

Gratis fiskespill

Spilleautomater kan spilles med eller uten penger. Du kan også teste ut andre gratisspill med fisketema. Du kan laste ned Let’s Fish som app til mobilen, eller du kan finne fiskespill på nettsider som 123chase. Spillene på denne og andre gratissider har varierende vanskelighetsgrad. Noen er realistiske, mens andre er kule, morsomme og tegneserieaktige.

Tidsfordriv for alle

Du trenger selvsagt ikke å være aktiv sportsfisker for å like fiskespill. Mange gratis fiskespill handler om ferdigheter, og kan være spennende for de fleste. Spilleautomater er også spennende, og det er gøy å teste ut nye og ukjente spill. Det er ikke nødvendig å vite noe om fisking for å ha det gøy med spilleautomater. En videoautomat med fisketema fungerer på akkurat samme måte som andre typer spilleautomater, så kast ut snøret og håp på napp.

Gunnar Keeling