Pokerstars haisommer

De fleste av oss synes det er tilfredsstillende nok å ligge i et basseng med en paraplydrink på en flytemadrass og la det bli med drømmen om å svømme med ekte haier, langt utenfor vår egen komfortsone. Vi mener det selvfølgelig metaforisk, for nå kan drømmen bli til virkelighet, du kan rett og slett hoppe i det, og sette deg ned ved et pokerbord sammen med verdenseliten. På tide å svømme videre?Alle pokerspillere vet det, som hobbypokerspiller ønsker du å oppnå noe større, og i bakhodet vårt ligger drømmen om en dag å vinne den store potten og slå verdens beste spillere. Selvfølgelig er ukens høydepunkt å spille poker sammen med kompisgjengen og selvfølgelig er dette også utfordrende, men det å ta steget fullt ut og etablere seg som en av verdens beste profesjonelle pokerspillere er drømmen. Arbeidet med å komme dit og lykkes med å gjøre poker til et ferdighetsspill og få sannsynlighetene på vår side er allikevel lang. Som alt annet, kreves mye øving og terping, og sannheten er at veien dit er langt fra noen luksusjobb. Det fleste av oss vet også at en god dagsform sammen med utholdenhet og litt flaks, kan bidra til å få oss langt i en turnering, selv mot spillere som vanligvis spiller på et mye høyere nivå enn deg selv. Du må bare våge å ta sjansen!

På tide å hoppe i det – Hvordan kvalifiserer du deg?

 Nå er det opp til deg om du virkelig våger å ta sjansen. Vi har allerede hatt gleden av å følge med på den første sesongen av Shark Cage og nå er det altså klart for sesong 2. Dette er konseptet hvor PokerStars tillater oss vanlige dødelige å delta i TV-sendingene, rundt bordet ved siden av verdens beste spillere. Klarer du å kvalifisere deg til finalebordet kan du kjempe om førstegevinsten på hele 1000 000 dollar. Som vanlig i denne typen turneringer kreves det, at du kvalifiserer deg gjennom å spille satellitt-turneringer på nettet. Her er det allikevel ikke snakk om høye buy-in summer, men en liten overkommelig sum som forhåpentligvis skal få deg helt frem til TV-skjermen og finalebordet i Shark Cage.

TV-sendinger fra Monaco og Bahamas med kjendiser

Flere kjendiser har de siste årene dukket opp i de store pokerturneringene,. I årets Shark Cage finner vi blant annet den vakre Miss Finland fra 2012, Sara Chafak, som tidligere har vist at hun mestrer mye mer enn å vinne skjønnhetskonkurranser. Skuespilleren Sean Austin, kanskje mest kjent fra Ringenes Herre og bestevennen til Frodo i karakteren som Samwise Gamgee, er også med i årets Shark Cage.Tv-sendingen har seks episoder hver sesong og alle blir spilt under Europeen Poker Tour (EPT) i Monaco og Bahamas. I hver episode møtes 5 proffspillere mot en av PokerStars satellittvinnere på nettet. Det er lagt inn en «Play against the clock» regel, som betyr at deltakerne rundt bordet kun har 30 sekunder på seg for å gjøre neste trekk. Kanskje det er her du slår ut din neste proff?

Gunnar Keeling